erhvervsservice til virksomheder i grenaa, rønde og auning

Få hjælp til bogføring og regnskaber.

Erhvervsservice for virksomheder giver mere tid i dagligdagen

Vi hjælper din virksomhed med bogholderi og moms i det daglige

Erhvervsservice er vores løsning til især selvstændige erhvervsdrivende og mindre virksomheder. Det giver mulighed for at udlicitere eksempelvis bogføringsopgaver til os, og er et oplagt valg til de erhvervsdrivende, der hellere vil bruge tiden på det de er gode til, i stedet for at bruge sene aftener på momsregnskabet eller bogføringen.

Vi hjælper de erhvervsdrivende med en del af den daglige administration, såsom bogføringsassistance, lønkompensation og slutafregning af dette, momsregnskaber, skrivning af regninger og meget mere. Vi er så at sige kontorpersonalet for de virksomheder, som ikke har en bogholder eller lignende ansat fast i virksomheden.

Hvorfor er erhvervsservice en god ide for min virksomhed?

Gennem vores erhvervsservice er det ikke kun tid du kan spare i det daglige. Det kan også være en økonomisk gevinst at udlicitere dit bogholderi til os. Gennem vores erfaring kan vi arbejdere langt hurtigere og mere effektivt end medarbejdere, der ikke arbejder fast med bogføring. Samtidig har du mulighed for at skalere dit behov for hjælp alt efter virksomhedens vækst. Så behøver du ikke ansætte eller opsige medarbejdere til bogføring og momsregnskaber, men kan i stedet justere kapaciteten trinløst hos os.

Derudover kan vi også hjælpe med at optimere dit bogholderi gennem eksempelvis korrekt moms-, afgifts- og skatteangivelse, samt finde yderligere fradrag du har eventuelt har mulighed for at benytte i din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere om erhvervsservice for virksomheder.

Kontakt Robæk Revision

Har du spørgsmål omkring dine regnskaber eller skatteforhold? Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.